Contabilă cu biroul pe hol la primăria Albeni

Share dacă ți-a plăcut!

Primarul din Albeni este iar în atenția presei, după ce a mutat biroul contabilei în holul instituției. Funcționara se plânge că este nevoită să mucească în condiții inumane, după ce a fost scoasă în frig cu tot cu dosare, iar calculatorul pe care îl folosește nu este functional.

Contabila primăriei Albeni, a avut ieri o surpriză de proporții, după ce Ionuț Stan, primarul comunei, a mutat biroul acesteia în holul instituției. Funcționara este nevoită să stea în frig, înconjurată de grămezile de documente. Intrigant este că în clădire există mai multe birouri goale, însă masa și calculatorul femeii au fost plasate pe un coridor la etaj ca un semn de sfidare.

” Ca să-și bată joc de mine, m-a pus acolo, la o masă. Există un calculator, însă nu ştiu dacă funcţionează. Nu am scaun. Stau în picioare. Se ocupă altcineva de contabilitate. Este un abuz de nedescris împotriva mea”, se plânge contabila.

Primarul comunei Albeni, i-a dat replica din spatele tastaturii, postând pe contul său de socializare că femeia nu își îndeplinește atribuțiile de serviciu .

„Din această postare se vede clar că nu vă respectați actribuțiile de serviciu. Vă reamintesc că aveți dispoziție să vă desfășurați activitatea în biroul de la casierie. Sper să înțeleagă organele competente cum veniți la serviciu doar pentru a filma, fără a respecta legea de conduită a funcționarului public”, a declarat Ionuț Stan.

Funcționara nu este la primul conflict cu șeful consiliului local.  Femeia crede că acțiunile primarului sunt o răzbunare pentru faptul că a anunțat poliția la începutul lunii ianuarie, cu privire la faptul că Ionuț Stan a exercitat agresiuni asupra sa.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)