Condescu, o nouă încercare de a scăpa Pandurii de datorii

Share dacă ți-a plăcut!

Clubul Sportiv Municipal Pandurii Târgu Jiu are miercuri proces la instanţa gorjeană. În instanţă au fost chemate Primăria Târgu Jiu şi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj. Clubul aflat în insolvenţă a dat în judecată autoritatea locală pentru a o obliga la plata sumei de 1,1 milioane de lei, reprezentând utilităţi la baza sporitvă din municipiu.

Marin Condescu este de părere că, în baza contractului de comodat încheiat cu autoritatea locală, debitul trebuie să revină în sarcina municipalităţii.
În judecată a fost chemată şi conducerea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Gorj. Marin Condescu şi Clubul contestă un debit de 2,4 milioane de lei, constatat în urma unui control al ANAF în anul 2014. Controlul respectiv a stat de altfel la baza dosarului penal al lui Condescu. Acesta susţine că, dacă va câştiga procesul, Clubul Pandurii Lignitul va rămâne cu un debit de doar 250.000 de euro către ANAF şi chiar va mai avea de primit bani, dacă decizia instanţei va fi una favorabilă clubului.

Fostul preşedinte al Clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu susține că anul 2014 a fost unul nefast pentru echipă. Asociaţii au început să nu îşi mai plătească obligaţiile prevăzute în contractul de comodat şi cotizaţiile în calitate de asociați.
În opinia lui Condescu, prin contractul de comodat municipalitatea s-ar fi angajat să achite utilităţile la Stadionul Municipal. Nivelul obligaţiilor restante la utilităţi a ajuns la 1,1 milioane de lei.

Clubul a mai obţinut în instanţă şi o decizie care îi obligă pe asociaţi să achite cotizaţii restante în valoare de două milioane de euro.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)