Comisarii de la CJPC Gorj, dispuși să efectueze controale pe litoral

Share dacă ți-a plăcut!

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Gorj se vor deplasa în controale pe litoral, dacă vor fi solicitați. La fel ca în fiecare an la malul mării acționează zeci de comisari detaşaţi din alte zone ale ţării. Anul trecut, însă, din cauza personalului insuficient un singur comisar de la Gorj a fost detașat pe litoral.

O parte a comisarilor de la Protecția Consumatorilor din Gorj ar putea fi detașați pe litoral vara aceasta. Mădălin Giurcău, comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Gorj, a declarat că în funcție de solicitările de la autoritatea centrală, Comisariatul Gorj va trimite comisari la mare pentru controale. Instituția de la Gorj nu are decât 9 salariați și în perioada de vară aceștia merg pe rând în concedii de odihnă. Din acest motiv, anul trecut, un singur angajat al CJPC Gorj a fost detașat pe litoral și a făcut parte din echipele de control.
În fiecare an la malul mării acționează zeci de comisari detaşaţi din alte zone ale ţării, având în vedere perioada aglomerată din sezonul estival.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)