Ciorile și câinii în atenția autorităților!

Share dacă ți-a plăcut!

Problemele legate de ciorile din Parcul Central, dar și de prezența câinilor fără stăpân pe străzile din municipiul Târgu-Jiu, în curs de rezolvare! Cel puțin asta susține viceprimarul municipiului Târgu-Jiu, Adrian Tudor. Acesta a declarat că a avut discuții cu medicii veterinari, dar și cu reprezentanții unor organizații nonguvernamentale și că își dorește o campanie de sterilizare și microcipare a câinilor.

Cu privire la ciorile din Parcul Central, viceprimarul Adrian Tudor spune că a găsit soluții pentru îndepărtarea acestora, declarând că solicitarea primarului Marcel Romanescu de a le eradica este una ilegală.

Primarul municipiului, Marcel Romanescu, a declarat că vicele Tudor trebuia să îl informeze despre activitatea lui referitoare la aceste aspecte, susținând totodată că solicitarea sa nu este ilegala. Acesta spune că nu își dorește să fie omorâte ciorile, ci doar eliminate din Parcul Central.

Și în perioada preelectorală, cei doi reprezentanți ai conducerii municipalității, edilul Marcel Romanescu de la PNL și viceprimarul Adrian Tudor de la PSD continuă seria atacurilor reciproce în vederea câștigării de electorat pentru alegerile locale din vara acestui an.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)