Cinci victime, două accidente rutiere, la Iezureni și Bălănești

Share dacă ți-a plăcut!

Două accidente rutiere au avut loc în această dimineață pe șoselele din Gorj, ambele soldate cu victime.
Un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Bumbești Jiu către Târgu Jiu, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de carosabil umed, a pierdut controlul direcției, a pătruns pe sensul opus de deplasare și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule compus dintr-un autotractor ce tracta semiremorcă, condus regulamentar de un bărbat, de 49 de ani, din orașul Avrig, județul Sibiu.
În urma impactului șoferul primului autoturism și alți doi pasageri, din județul Hunedoara, aflați în mașina pe care acesta o conducea au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Și la Bălănești s-a produs un accident rutier soldat cu victime, fiind implicate trei autoturisme.
Un bărbat, de 71 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Bălănești, din direcția Târgu Jiu spre Scoarța, a intrat pe sensul opus de circulație intrând în coliziune cu două autoturisme, conduse regulamentar, din sens opus.
Două dintre autoturismele implicate în accident au părăsit partea carosabilă, iar conducătorul auto de 71 de ani și un altul, de 21 de ani, din orașul Novaci, au suferit leziuni și au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto care circulau regulamentar au fost testați cu aparatul etilotest la fața locului, rezultatul fiind negativ, iar bărbatul, de 71 de ani, a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, întrucât starea sa de sănătate nu a permis testarea pe loc.
În cele două cauze au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)