Cinci târguri de sezon, organizate in orașul lui Brâncuși, începând din această lună

Share dacă ți-a plăcut!

Locuitorii municipiului Târgu Jiu, şi nu numai, vor avea la dispoziţie cinci târguri de sezon în următoarele două luni. Este vorba de un târg ce va fi organizat pe 14 februarie, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor și un târg pe 24 februarie, de Dragobete. Nu vor lipsi târgurile de mărţişoare şi cadouri pentru 1 şi 8 Martie.

De asemenea, cu prilejul Sărbătorilor Pascale, din a doua lună a primăverii va avea loc încă un târg de produse tradiţionale specifice. Primăria Municipiului Târgu Jiu vine în sprijinul celor care doresc să promoveze tradiţia mărţişorului cu ocazia organizării Târgului de Mărțișor. În acest sens, producătorii şi comercianţii pot depune la registrura Primăriei Municipiului Târgu Jiu o cerere tip. Perioada de desfășurare a târgului este 25 februarie – 9 martie, iar zona vizată este centrul. Cererile se pot depune până la 15 februarie.

De asemenea, amplasamentele se repartizează prin tragere la sorți – pentru mărțișoare în data de 22 februarie, iar pentru flori în data de 25 februarie. La ora actuală, există deja 70 de solicitări ale unor comercianți din mai multe localități precum: Târgu Jiu, Baia de Fier, Dăneşti, Teleşti, Craiova şi Bucureşti.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)