Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj organizează expoziţia „100 de artiști pentru România 100”

Share dacă ți-a plăcut!

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj organizează în cadrul Programului „Centenarul Marii Uniri in Gorj”, iniţiat de Consiliul Judeţean Gorj, joi, 1 februarie, ora 16.00, la Sala „Constantin Brancuşi” a Palatului Parlamentului, Bucureşti, EXPOZIŢIA INTERNAŢIONALĂ DE ARTĂ PLASTICĂ „100 DE ARTIŞTI PENTRU 100 ROMÂNIA”.

Vor fi expuse 130 opere de artă realizate de 100 de artişti plastici: 50 din România şi 50 din Bulgaria, Republica Moldova, Serbia şi Ucraina.

La eveniment vor fi prezenţi trei directori de galerii de artă din Bulgaria, 15 profesori universitari din ţară şi din afară, precum şi 15 artişti plastici din Bulgaria, 5 din Moldova şi 6 din Serbia. Expun renumiţi artişti care sunt în primii ani de expoziţie ca Dragoș Constantin Bogdan, elevul talentat de 7 ani din Târgu-Jiu, până la nonagenarul Nicu Iorga. Cei prezenţi la vernisajul care va avea loc pe 1 februarie la Palatul Parlamentului vor putea vedea 130 de lucrări de pictură, sculptură, grafică şi tapiţerie.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)