Cele două pasarele din Târgu Jiu, propuse pentru reabilitare

Share dacă ți-a plăcut!

Reabilitările celor două pasarele din municipiul Târgu-Jiu, cea de pe Bulevardul Unirii, dar și cea din zona Ciocârlău, sunt propuse de către consilierii locali în bugetul pe acest an. Mâine va avea loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Târgu Jiu în care va fi votat proiectul de buget pentru anul în curs.
Între timp, proiectul de buget, până să ajungă în dezbatere în cadrul Consiliului Local, a fost dezbătut și pe comisii, iar, în urma discuțiilor avute la acest nivel, au fost propuse și câteva amendamente la varianta de bugetare propusă de primarul Marcel Romanescu.
Viceprimarul orașului, Aurel Popescu, a declarat că un amendament privește efectuarea unor lucrări de reparație a pasarelei din zona Ciocârlău.

Pasarela de pe strada Unirii necesită și ea intervenții la partea de infrastructură, dar și la partea de siguranță a circulației, mai susține viceprimarul Aurel Popescu. Pentru fiecare dintre cele două pasarele se estimează pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare câte un milion de lei în acest an, adică jumătate din suma necesară, proiectul de investiție fiind unul multianual.

Sunt amendamente la proiectul bugetului și privind facilitățile acordate elevilor și pensinarilor la transportul în comun.

Consiliul Local Târgu Jiu se va reuni mâine, de la ora 14:00, în ședință extraordinară, pentru a dezbate proiectul de buget al municipiului-reședință de județ pentru anul 2020. Pentru anul acesta se estimează un buget de circa 160 de milioane de lei venituri proprii.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)