Castingul pentru filmul Eroii de la Podul Jiului, un succes

Share dacă ți-a plăcut!

Număr impresionant de persoane care au participat la castingul organizat de producătorii filmului artistic Eroii de la Podul Jiului. Filmările la producția cinematografică vor începe în curând, iar producătorii au ales să organizeze un casting chiar în Orașul lui Brâncuși.

Un număr foarte mare de persoane au fost prezente la selecția de figuranți pentru filmul Eroii de la POdul Jiului. Au venit cetățeni din întreaga țară, dornici să apară în pelicula care va fi dedicată Luptelor eroice de la Podul Jiului, din Primul Război Mondial. Au participat peste 300 de persoane, în principal tineri, iar unii au primit chiar roluri în film. În perioada următoare va fi încheiată selecția actorilor, iar din luna iulie echipa tehnică va sosi la Târgu Jiu pentru filmări.

Regizorul filmului va avea, însă ultimul cuvânt în ceea ce privește castingul și actorii care vor apărea în filmul care se va realiza la Târgu-Jiu.

Pelicula Eroii de la Podul Jiului amintește ce s-a întâmplat la Târgu Jiu în Primul Război Mondial, respectiv rezistența locuitorilor orașului în fața trupelor de ocupație.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)