Carla’s Dreams, concert în Piața Prefecturii

Share dacă ți-a plăcut!

Cunoscuta trupă Carla s Dreams va susține vineri, începând cu ora 20.00, în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu, un concert la care autoritățile locale speră să participe un număr cât mai mare de tineri, atât din Târgu-Jiu, cât și din țară. Concertul face parte din seria de spectacole pe care autoritățile locale le organizează pe tot parcursul verii în municipiu.

Primăria Târgu Jiu continuă seria spectacolelor estivale, dedicate locuitorilor orașului, dar și turiștilor care vor veni în municipiu la finalul acestei săptămâni. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a făcut o scurtă prezentare trupelor care vor sosi la Târgu Jiu pentru a-i distra pe localnici. Cap de afiș va fi trupa Carla’s Dreams, care va urca pe scena din Piața Prefecturii. Tot în Piața Prefecturii va susține un spectacol și formația 5 Gang. Edilul speră ca la Târgu Jiu să vină cât mai mulți turiști, iar în acest fel tinerii să nu mai fie nevoiți să plece în alte orașe pentru a viziona spectacolele trupelor cunoscute pe plan national.

De asemenea, în data de 23 iulie va avea loc un nou concert, destinat însă iubitorilor muzicii populare. La Târgu Jiu va sosi Orchestra Lăutarii de la Chișinău, alături de maestrul Nicolae Botgros. Va mai urca pe scena din centrul orașului și solista Roberta Crintea. Acest spectacol era programat în cadrul festivității de inaugurare a Stadionului Municipal din Târgu Jiu, însă lucrările nu sunt finalizate încă.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)