Cârciumaru: “Nu am știut de hotărârea Artego de a se retrage din acționariatul Pandurilor”. Aurel Popescu: ”Se știa de mai mult timp că Artego va renunța la finanțare

Share dacă ți-a plăcut!

Senatorul Florin Cârciumaru s-a declarat dezamăgit de faptul că și Artego singurul dintre acționarii de la Pandurii care mai contribuia financiar la echipa de fotbal a anunțat în urmă cu câteva zile că renunță atât la calitatea de membru fondator, cât și la cea de asociat. Cârciumaru susține că nu a știut de această decizie a conducerii Artego și spune că este îngrijorător faptul că un mare susținător al echipei de fotbal renunțădupă un deceniu la colaborarea cu Pandurii Târgu-Jiu. Cârciumaru declară că astăzi va avea o întâlnire cu directorul societății, Viorel David pentru a cunoaște motivele care au stat la baza acestei decizii.

Pe de altă parte, Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu-Jiu susține că se știa de mai mult timp de faptul că Artego nu va mai contribui financiar la Pandurii.

În aceste condiții, senatorul Florin Cârciumaru consideră că autoritățile ar trebui să se preocupe de Clubul Sportiv Municipal, recent înființat de Primăria Târgu-Jiu, club care în opinia acestuia trebuie organizat foarte bine, astfel încât activitatea sportivă să continue.

Share dacă ți-a plăcut!

Leave a Reply

Copyright Protect ! :)