Capotă așteaptă un nou coordonator la Policlinică

Share dacă ți-a plăcut!

Medicul Vasile Stănculete, s-a ocupat până de curând de coordonarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență, fiind destituit din funcție după ce a avut un conflict cu șeful Corpului de Control al Ministrului Sănătății. Momentan, activitatea Policlinicii este coordonată de directorul medical, Costinel Popescu.
Potrivit managerului Gigel Capotă, coordonarea Policlinicii este una dintre atribuțiile directorului medical, așadar până la numirea unui alt responsabil, Costinel Popescu taie și spintecă. Diana Marcoci, fostul director medical, se ocupă de fișele medicale, activitate pentru care este plătită cu bani frumoși. Pe lângă asta, Marcoci îi suplinea pe Stănculete în perioada de concediu. Medicul Vasile Stănculete, era la responsabil de coordonarea Policlinicii, însă a fost demis după ce ar fi avut un conflict cu șeful Corpului de Control al Ministrului Sănătății, venit să facă verificări la nivelul unității medicale. Managerul spitalului susține că directorul medical este deja în discuții cu medicii din ambulatoriu pentru a se găsi un nou responsabil care să îl înlocuiască pe Stănculete.
” Să vedem ce propunere face directorul medical. Aștept referat și propunere din partea directorului medical și o să numesc un nou coordonator. Totuși, trebuie să fie un coordonator dintre medicii de la ambulatoriu”, a transmis Gigel Capotă, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu .
Potrivit managerului, medicul Vasile Stănculete este cercetat în comisia de disciplină, ancheta fiind în desfășurare.

Copyright Protect ! :)