Candidați pentru Runcu și Lelești

Share dacă ți-a plăcut!

Încă doi candidați PSD au fost lansați oficial în bătălia electorală. Adi Câmpeanu va candida la Runcu pentru un al patrulea mandat de primar, iar Laurențiu Turcilă va lupta pentru fotoliul Primăriei Lelești. Prezentarea acestora a făcut-o președintele organizației județene, Mihai Weber, într-o conferință organizată chiar la sediul Primăriei Runcu.

Cei doi edili au deja notorietate printre cetățenii comunelor pe care le reprezintă. Investițiile de amploare executate până acum în cele două localități le oferă candidaților cele mai mari șanse la câștigarea alegerilor locale.

În cadrul conferinței de presă susținute la Runcu, au fost prezenți și Mihai Weber, șeful PSD Gorj și Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Cei doi primari și-au expus  realizările de până acum, care le conferă un atu în fața contracandidaților.

Pe lângă lucrările deja finalizate ori în curs de executare, edilii au precizat și câteva proiecte pe care le au în plan pentru următorul mandat.

La Runcu, prioritară este alimentarea cu gaze a comunei, în timp ce la Lelești se va construi un nou sediu pentru Primărie.

Copyright Protect ! :)