Campionii de la LPS Târgu Jiu, premiați de autorități

Share dacă ți-a plăcut!

Campionii naționali U13 de la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu au fost premiați astăzi de autorități. Micii fotbaliști au primit un premiu în bani în valoare de 500 de lei fiecare cu sprijinul unui om de afaceri, fiind recompensați pentru performanțele înregistrate și de către Consiliul Județean Gorj.

După ani de muncă, micuții de la Liceul cu Program Sportiv au fost recompensați astăzi pentru eforturile lor.

Valentin Tâlvescu, antrenorul echipei, a declarat că performanța copiilor este una extraordinară, având în vedere forțele fotbalistice angenate în competiția națională. În ciuda acestor lucruri, elevii antrenați la Liceul cu Program Sportiv au reușit cel mai bun rezultat posibil, respectiv să obțină titlul de campioni naționali.
După ani de muncă și de participări în competiții fotbalistice, copiii, dar și echipa de antrenori au înregistrat un succes bine meritat.

Elevii de la LPS Târgu-Jiu vor trece de acum încolo la altă etapă, respectiv la fotbalul 11 la 11. Copiii vor juca la o altă categorie, deși au 13 ani. Antrenorul acestora este convins că micii fotbaliști vor face, însă față în continuare competiției și noilor rigori.

La rândul său, Gabriel Răscol, directorul Liceului cu Program Sportiv din Târgu Jiu, a precizat că rezultatul de acum este munca mai multor antrenori care au lucrat cu elevii pe parcursul ultimilor 6 ani. Copiii, însă sunt cei care au muncit din greu pentru performanța obținută motiv pentru care au fost premiați, cu sprijinul unui om de afaceri din Târgu-Jiu.

Elevii sunt încântați de faptul că performanța lor este apreciată la nivel local. Spun că este nevoie de antrenamente în fiecare zi pentru a obține rezultate, dar și de multe sacrificii pe care le-au făcut din pasiune pentru sport.

Tot astăzi Consiliul Județean Gorj a premiat, de asemenea, echipa de fotbal juniori a Liceului cu Program Sportiv din Târgu-Jiu, câștigătoare a Campionatului Național “U13”, fiind acordate 14 premii în valoare totală de 8.400 de lei.

Copyright Protect ! :)