Călinoiu nu știe dacă prinde un post de vicepreședinte

Share dacă ți-a plăcut!

Fostul președinte executiv al PSD Gorj Ion Călinoiu nu știe dacă e sau nu în cărți pentru un post de vicepreședinte la Conferința Județeană de Alegeri de pe data de 3 martie. Susține, însă că nu va refuza funcția dacă va fi acceptat de conducerea partidului, dar a lăsat să se înțeleagă faptul că șansele să se întâmple acest lucru sunt mici, în condițiile în care tandemul Mihai Weber-Cosmin Popescu și-a stabilit déjà noua echipă.

“Eu unul nu resping o candidatură, dar nici nu ma duc să cerșesc” este reacția lui Ion Călinoiu, fostul președinte executiv al PSD Gorj privind posibilitatea de a candida pentru un post de vicepreședinte la alegerile care au loc duminică în partid.

Într-un scurt interviu acordat presei locale, fostul președinte executiv a susținut ca și până acum că nu are pretenții să obțină vreo funcție la Conferința Județeană de Alegeri, însă nici nu va sta deoparte dacă i se va cere sprijinul. Susține, însă că tandemul Mihai Weber-Cosmin Popescu și-a stabilit déjà echipa alături de care va activa de acum înainte.

Conducerea organizației județene are déjà o listă de vicepreședinți care va fi supusă duminică la vot, Ion Călinoiu susținând că nu știe dacă se află sau nu pe lista respectivă. Până una alta, social-democrații gorjeni acordă acum mai multă importanță părții organizatorice a alegerilor, în așteptarea greilor din PSD de la nivel național. Deși mai sunt doar două zile până la Conferința Județeană de Alegeri, încă nu se știe cu exactitate pe cine va trimite Centrul duminică la Târgu-Jiu. Aurel Popescu, președintele organizației municipale, susține însă că probabilitatea ca Liviu Dragnea să se numere printre participanți este unul destul de mare.

Marea bătălie la alegerile din PSD Gorj se va da pentru cele 17 posturi de vicepreședinți. Până acum doar candidature lui Florin Cârciumaru este certă pentru o astfel de funcție, acesta renunțând să mai candideze pentru un nou mandate de președinte al partidului.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)