Bazele sportive, inaugurate de 1 iunie

Share dacă ți-a plăcut!

Jumătate din cele 16 baze sportive construite în curtea unor şcoli din Târgu Jiu vor fi inaugurate pe 1 iunie, chiar de Ziua Internațională a Copilului. Autoritățile din municipiu vor să organizeze cu această ocazie și primele competiții sportive care să aibă loc de acum înainte în fiecare an de 1 iunie.

Jumătate din bazele sportive amenajate în incinta unor unităţi de învăţământ de pe raza municipiului Târgu Jiu vor fi gata pe 1 iunie. De Ziua Copilului va avea loc inaugurarea terenurilor de sport respective. Edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a precizat că vor avea loc în data de 1 iunie competiţii sportive dedicate elevilor. Acestea vor fi găzduite de noile terenuri de sport. Vor participa copii de la ciclul primar, gimnazial şi liceal. Competiţia este dedicată fotbalului pe teren redus. Participarea se va face pe clase. Echipele vor fi anunţate din timp la care baze trebuie să se prezinte pentru a disputa meciurile programate.

Partener în organizarea campionatului de fotbal sunt Clubul Sportiv Municipal, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal, condusă de Mihai Prunariu. AJF va asigura asistenţa de specialitate la meciurile de fotbal. Este de precizat că terenurile noi de handbal, baschet, volei şi mini-fotbal din incinta şcolilor vor funcţiona pe toată perioada anului. Şi restul de 8 baze sportive vor fi inaugurate anul acesta. Primarul Marcel Romanescu a anunţat că şi-a propus ca în noile baze să fie organizate periodic competiţii sportive dedicate elevilor şi tinerilor.

Toți cei care vor participa la competițiile sportive vor fi recompensați cu premii, autoritățile intenționând ca acțiunea să aibă loc de acum înainte în fiecare an de Ziua Internațională a Copilului.

Copyright Protect ! :)