Bătrână în lacrimi în fața Ministrului

Share dacă ți-a plăcut!

Vizita Ministrului Sănătății la Târgu Jiu nu a fost lipsită de evenimente. O bătrână în vârstă de 64 de ani având piciorul în ghips a fost cărată în spate până la ușa spitalului chiar de către fiica acesteia, întrucât  nimeni nu a adus un scaun rulant. Imaginea a creat revoltă în rândul cetățenilor aflați la fața locului.

Femeia se afla în stare de convalescență după o intervenție chirurgicală la picior, urmând a-i fi scoase firele de la operație. Poliția locală a împiedicat accesul autoturismelor în apropierea Spitalului, rudele acesteia spunând că au așteptat mai bine de o oră pentru aducerea unui cărucior.

Oamenii se plâng că spitalele sunt închise și nu pot intra. O bătrână trebuie să urmeze un tratament de recuperare, iar bărbatul acesteia se află internat în spital.

Ministrul Sănătății a declarat că Spitalele nu sunt închise iar incidentul este doar o greșeală tipică de management. Cazurile prezente la spital trebuie preluate imediat și investigate în unitățile de primiri urgențe.

Bătrâna l-a tras la răspundere pe Nelu Tătaru cu privire la un caz în care un alt pacient a fost externat de pe secția de neurologie după 10 zile, desi nu era vindecat. Ministrul a dat asigurări că se va interesa de situație și că neprimirea pacienților în unitatea medical este reprezintă o neregulă a organizării manageriale.

 

Copyright Protect ! :)