Bărbat băut bine și fără permis, prins la volan

Share dacă ți-a plăcut!

Alcoolul i-a dat curaj unui gorjean. După câteva pahare, s-a cosiderat capabil să își conducă autoturismul. Din fericire, polițiștii l-au identificat în trafic și l-au oprit înainte să pună în pericol alți participanți la trafic.
Alcoolul i-a încețoșat gândirea unui tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Alba, județul Sibiu, care după câteva pahare s-a urcat la volan. Polițiștii din cadrul Poliţiei Orașului Turceni l-au depistat în timp ce conducea un autoturism pe drumul național 66 Brănești și l-au tras pe dreapta pentru a efectua un control. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest. Oamenii legii au rămas surprinși, după ce tânărul a suflat în aparat,, pe ecran afișându-se o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, când oamenii legii i-au solicitat să prezinte documentele, acesta a ridicat din umeri deoarece nu deținea permis de conducere.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în central de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, bănuit de săvârșirea infracțiuniilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)