Banța, ”lămurește” scumpirile Aparegio

Share dacă ți-a plăcut!

Victor Banța, fostul prefect de Gorj, face acuzații cu privire la activitatea Aparegio. Firma care trebuia să efectueze lucrările la stația de epurare, trebuia să emită o scrisoare de garanție, în cazul nerespectării contractului, obigându-se să plătească 3.700. 000 de lei. Dezinteresul a dus Aparegio în situația de a-și amortiza cheltuiele, mărind costurile pentru apă și canal.

Fostul prefect de Gorj susține că lucrările la stația de epurare au fost făcute fără a se respecta anumite obligații legale . Reprezentantul firmei de consultanță ar fi anunțat Aparegio despre faptul că scrisoarea de garanție nu ar fi în regulă, însă nimeni nu a luat măsuri și nu s-au impus verificări.
Potrivit lui Banța, Aparegio trebuie să instituie un cost pentru ca cetățenii să beneficieze de serviciile companiei, încât să se realizeze amortizarea costurilor, însă doar în situația în care stația de epurare ar funcțiuna.
Banța a acuzat Aparegio că mimează buna funcționare a lucrurilor, doar că noiorul este deversat în râul Jiu, în concluzie mărirea costurilor este nejustificată.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)