Autoturism oprit într-un șanț de beton

Share dacă ți-a plăcut!

În cursul acestei dimineți, pe raza localității Dănești, s-a produs unaccident rutier, soldat cu trei victime. Doi tineri și o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu-Jiu.
Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, șofer al unui autoturism în care se aflau alți doi pasageri, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un cap de pod, de pe marginea părții carosabile. Atât conducătorul auto cât și un alt tânăr, în vârstă de 19 ani și o femeie în vârstă de 47 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul s-a ales cu dosar penal.
” Polițiștii au efectuate cercetarea la fața locului și au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.
La locul producerii accidentului, s-a deplasat o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum și două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj.
”Victimele au primit primul ajutor calificat la fața locului, după care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Târgu Jiu pentru investigații suplimentare și acordarea de îngrijiri medicale”, Florin Chisim, purtător de cuvânt ISU Gorj
Din fericire, în momentul sosirii salvatorilor, victimele erau conștiente și neîncarcerate.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)