Autorităţile din Târgu Jiu şi reprezentanţii Federaţiei Române de Box dau asigurări că Sala Sporturilor din municipiu va putea găzdui la finalul lunii martie Campionatului European de Box Under 22

Share dacă ți-a plăcut!

Primăria Municipiului Târgu Jiu şi Federaţia Română de Box organizează în perioada 24 martie – 2 aprilie în municipiu Campionatului European de Box Under 22. Competiţia ar trebui să fie găzduită de Sala Sporturilor din Târgu Jiu, însă lucrările au fost finalizate. Este vorba de montarea scaunelor şi a parchetului. De asemenea, mai erau de executat câteva lucrări la utilităţi. Reprezentanţii Federaţiei Române de Box şi cei ai Primăriei Târgu Jiu au organizat astăzi o conferinţă de presă la sediul primăriei unde au prezentat competiţia.

Viorel Sima, directorul de relaţii internaționale al Federației Române de Box, a declarat că la Târgu Jiu va fi înregistrată o premieră, respectiv vor exista categorii şi pentru fete. Este vorba de zece categorii pentru băieţi şi zece pentru fete. Organizatorii se aşteaptă ca acest lucru să mărească gradul de atractivitate al competiţiei.

Viorel Pătrășcoiu, arbitru internațional de box, gorjean de origine, a declarat că au fost făcute eforturi pentru aducerea la Târgu Jiu a Campionatului European de Box Under 22. Primăria Târgu Jiu este implicată în organizarea concursului prin asigurarea infrastructurii necesare.

La rândul său, Cătălin Ubașa, presedintele comitetului local de organizare al evenimentelor, a menţionat că mai sunt două luni de zile până la organizarea competiţiei. Potrivit lui Ubaşa, municipiul Târgu Jiu va fi capitala boxului european, întrucât în acest an nu vor mai fi organizate alte competiţii de profil.

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, susţine că lucrările la Sala Sporturilor vor fi gata în timp util. Reprezentantul municipalităţii a precizat că în momentul de faţă se lucrează la structura metalică pe care vor fi montate scaunele. Aceste lucrări vor fii gata până la finalul lunii ianuarie, iar până pe 15 februarie vor fi gata şi restul lucrărilor care mai sunt de executat la interior sau la exterior.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)