Autoritățile din Târgu Jiu se feresc să mai dea vreun termen de inaugurare a stadionului

Share dacă ți-a plăcut!

Nimeni nu mai știe când va fi gata Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu, a precizat că în municipiu sunt așteptați să se prezinte reprezentanții Companiei Naționale de Investiții pentru a face o evaluare la fața locului. Compania Națională de Investiții a preluat stadionul de la autoritățile locale și este entitatea care are toată responsabilitatea în ceea ce privește derularea contractului și verificarea lucrărilor. Edilul a precizat că la Târgu Jiu ar fi trebuit să ajungă de două ori până acum Comisia de recepție a lucrărilor, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Marcel Romanescu nu este sigur că Stadionul Municipal va reveni la primărie pe 1 august. Edilul spune că arena este finalizată și mai sunt câteva lucrări minore de făcut. Romanescu a declarat că nu se mai grăbește să avanseze termene cu inaugurarea Stadionului pentru ca baza sportivă să fie preluată așa cum trebuie și să nu mai fie nevoie de lucrări ulterioare de reparații.

 

În aceste condiții, autoritățile din Târgu-Jiu nu fac altceva decât să aștepte finalizarea lucrărilor și predarea Stadionului Municipal către administratorul de drept. Primarul speră ca investiția să fie gata vara aceasta, iar din toamnă arena să poată să fie folosită.

Până în prezent construirea arenei din oraș a costat 28 de milioane de euro.

 

 

Copyright Protect ! :)