Autocar plin cu pelerini, implicat într-un accident

Share dacă ți-a plăcut!

O zi de pelerinaj s-a închiat prost pentru 55 de persoane. Autocarul în care se aflau a fost izbit violent de o mașină care circula din sens opus. Șoferul vinovat de prodcerea accidentului avea o concentrație de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Un accident rutier, s-a produs ieri, pe Defileul Jiului, în apropierea Mănăstirii Lainici. Un autocar în care se aflau 55 de pelerini a fost lovit de un autoturism care circula din direcția Târgu Jiu către Petroșani. Rugăciunile le-au fost de folos pasagerilor autocarului, care au scăpat ca prin urechile acului, fără vreo zgârietură. Singura victimă a impactului a fost șoferul vinovat, în vârstă de 61 de ani, care în urma testării testării cu aparatul etilotest s-a dovedit că se afla sub influența băuturilor alcoolice, concentrația rezultată fiind de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pompierii sosiți la fața locului au acționat pentru descarcerarea victimei și acordarea primului ajutor calificat. Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD Petroșani și transportat la spitalul din orașul Petroșani.
” La fața locului s-a deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești-Jiu, un echipaj SAJ Gorj și un echipaj SMURD Petroșani, care au constatat că în urma impactului a rezultat o victiă, un bărbat în vârstă de 62 de ani- șoferul autoturismului, care era încarcerată, dar conștientă”, a anunțat Maria Băran, purtător de cuvânt ISU Gorj.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar circulația în zonă a fost întreruptă pentru o scurtă perioadă, pentru efectuarea măsurătorilor.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)