Aurel Popescu: Sunt bani pentru majorarea salariilor

Share dacă ți-a plăcut!

Aurel Popescu, viceprimarul din municipiu și unul dintre inițiatorii proiectului de hotărâre prin care ar urma să fie majorate salariile funcționarilor publici din Primăria Târgu-Jiu cu un procent de 10% , susține că sunt bani pentru susținerea financiară a acestora. Într-un interviu acordat astăzi presei locale, vicele din municipiu i-a reproșat din nou edilului din Târgu-Jiu că a cheltuit nechibzuit banii și acum se plânge că a primit prea puține fonduri de la Consiliul Județean Gorj.

Aurel Popescu afirmă că majorarea salariilor din Primăria Târgu-Jiu se va face gradual, întrucât legea permite creșterea acestora cu 25% până în 2022. În aceste condiții, susține Aurel Popescu, majorarea de 10% nu va fi o povară pentru bugetul municipalității, așa cum preciza edilul Marcel Romanescu, cu atât mai mult cu cât, Primăria Târgu-Jiu a înregistrat și în 2017, dar și în 2018 un excedent bugetar.

“10% nu reprezintă o povară pentru bugetul municipalității”, susține vicele Aurel Popescu, acesta precizând că nu va renunța la proiectul de hotărâre care prevede majorarea salariilor.
Aurel Popescu a explicat, de asemenea că un alt motiv care a stat la baza deciziei de a solicita majorarea salariilor din Primăria Târgu-Jiu este legat de faptul că la administrația publică locală s-au făcut numeroase angajări, dar și transferuri de la alte primării din județ.În aceste condiții, vicele din municipiu susține că nu înțelege de de acum edilul Marcel Romanescu afirmă că nu sunt bani pentru majorarea salariilor.

Primarul Marcel Romanescu i-a chemat joi la consultări atât pe inițiatorii proiectului de hotărâre care privește majorarea cu 10% a salariilor anjagaților din primărie, dar și pe ceilalți reprezentanți ai partidelor politice din Consiliul Local.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)