Aurel Popescu:” Proiectul de management al lui Bălăeț, incomplet”

Share dacă ți-a plăcut!

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, nemulţumit de proiectul de management al lui Robert Bălăeţ, care a câştigat concursul pentru şefia Clubului Sportiv Municipal. Potrivit acestuia, documentul are doar câteva foi şi este nesemnat. În această formă a ajuns la consilierii locali pentru a fi consultat. Acesta este și motivul principal pentru care aleșii majorităţii nu s-au prezentat la niciuna dintre şedinţele „de îndată” convocate de primarul Marcel Romanescu.

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, s-a declarat nemulţuit de modul în care se prezintă proiectul de management al lui Robert Bălăeţ, candidatul care a câştigat concursul pentru şefia Clubului Sporitv Municipal. Potrivit acestuia, documentul are doar câteva foi şi este nesemnat. În această formă a ajuns la consilierii locali pentru a fi consultat. Vicele a făcut astăzi o comparație a proiectului de management al directorului de la Centrul „Constantin Brâncuşi” și cel al lui Robert Bălăeț de la CSM. Dacă primul document este unul consistent şi explică în detaliu pe capitole obiectivele, cel de-al doilea lasă mult de dorit.

Consilierii majorităţii nu s-au prezentat la niciuna dintre şedinţele „de îndată” convocate de primarul Marcel Romanescu. Conform lui Aurel Popescu, votul consilierilor din şedinţa ordinară a fost în conformitate cu starea de fapt. În opinia acestuia, primarul are posibilitatea să semneze contractul cu Robert Bălăeţ, cel care a câştigat concursul pe post. Aurel Popescu a menţionat că legea îi permite edilului să facă acest lucru şi fără să solicite vreun aviz sau vot de la consilierii locali.

Nici concursul pentru postul de manager al CSM nu a fost organizat în conformitate cu regulamentele, susține vicele din municipiu. În locul unei probe care să constea într-o evaluare de proiecte ar fi fost organizată o probă scrisă. Astfel, în aceste condiţii poate fi semnat contractul cu persoana desemnată câştigătoare, fără o validare din partea Consiliului Local.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că dacă nu va fi semnat contractul în termenul legal, candidatul declarat câştigător poate da instituţia în judecată.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)