Au început lucrările de reabilitare pe DN 67D

Share dacă ți-a plăcut!

Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu a demarat lucrările de modernizare la DN 67D Târgu Jiu – Tismana – Baia de Aramă. Lucrările ar fi trebuit să înceapă de cel puţin doi ani, însă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu a alocat fondurile necesare. Potrivit lui Ion Tudor, șeful Secției de Drumuri Naționale Târgu-Jiu, în momentul de faţă au început primele asfaltări.

DN 67D Târgu Jiu – Baia de Aramă arată pe anumite porţiuni ca după bombardament. În ciuda faptului că se circulă dirijat, iar pe anumite tronsoane traficul rutier este îngreunat, conducătorii auto se bucură că în sfârșit a început reabilitarea unuia din cele mai circulate drumuri naţionale de pe teritoriul judeţului Gorj. De asemenea,  în această săptămână a fost finalizat și programul de reparaţii pe două tronsoane din DN 66, în Defileul Jiului. Este vorba de porţiuni de drum care nu au fost cuprinse în programul de reabilitare a DN 66 pe tronsonul Bumbeşti-Jiu – Petroşani.

Drumarii gorjenii au primit sarcini și de la parlamentari. Politicienii au cerut ca lucrările să fie finalizate cât mai repede, pentru ca vremea rea să nu le pună piedici.

Autoritățile fac un apel la participanții la trafic și le atrag atenția acestora să circule cu atenție și să respecte indicațiile drumarilor prezenți în zonele unde se lucrează.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)