Au contestat în instanță calificativele primite în urma evaluării

Share dacă ți-a plăcut!

Narcisa Cristea, directorul economic al Primăriei Târgu-Jiu și Ermina Pasăre, șefa Serviciului de Urbanism au contestat în instanță calificativele primite de la edilul municipiului, Marcel Romanescu, în urma eveluării activității acestora pe anul 2018. Ambele directoare au primit pentru prima dată calificativul „nesatisfăcător”, deși până acum se obișnuiseră să primească doar calificative de „foarte bine”, în urma evaluărilor.

Prima care a contestat rezultatul evaluării în instanță este Ermina Pasăre, șeful Serviciului Urbanism care a depus acțiunea la Tribunalul Gorj, obiectul acesteia fiind ”litigiu privind funcționarii publici”. În acest caz, magistrații gorjeni au stabilit primul termen de judecată pentru data de 18 aprilie.
De asemenea și directorul economic al Primăriei Târgu Jiu, Narcisa Cristea, a contestat la Tribunalul Gorj calificativul “nesatisfăcător” primit de la primarul Marcel Romanescu pentru activitatea din 2018.
Cristea lucrează de trei decenii în primărie, iar dacă va pierde procesul, își va pierde și funcția. Deocamdată procesul a început pe 10 aprilie cu o cerere de abținere a judecătorului. Același calificativ nesatisfăcător l-a primit și Marian Rotaru, fostul director al Direcției Publice de Patrimoniu, în urma evaluării făcute de edilul municipiului Târgu-Jiu, toți ceilalți directori din primărie primind calificative de “bine” și “foarte bine”.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)