Atac la Boza. ”Este un dezastru în companie”

Share dacă ți-a plăcut!

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza nu este dorit de nimeni de la ALDE Gorj. Vicepreședintele  ALDE, Ion Iordache a precizat că nimeni din acest partid nu îl susține pe Boza și că CEO a ajuns un dezastru de când acesta se află la cârma companiei. În replică, Sorin Boza a declarat că va începe și el să vorbească dacă nu vor înceta atacurile la adresa sa.

Vă spun că nu este dorit de nimeni de la ALDE în momentul de faţă. Nu îl ţine cineva, a ocupat postul în momentul în care l-a ocupat. Până la urmă, noi nu avem o problemă decât cu faptul că este un dezastru în companie”.Ştiţi care formaţiune politică l-a lăudat întotdeauna că este bun manager. Ştiţi toate funcţiile de conducere din Complexul Energetic Oltenia ce culoare politică au. Noi am făcut informări, conducerea centrală ne-a comunicat clar că nu îl susţine. Vom vedea ce se întâmplă în perioada următoare, pentru că există un raport al Corpului de Control”, a declarant Ion Iordache, la un post de radio local.

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, a avut o ieşire vehementă la adresa lui Ion Iordache, noul lider al ALDE Gorj. Boza a spus că până acum a tăcut, dar va veni vremea în care va vorbi, dacă nu vor înceta cu atacurile la adresa sa.

 „Nu m-a numit Iordache, nu mă dă jos Iordache! Când mă va pune el, atunci mă va putea schimba. Nici nu ştiu dacă să vorbesc prea mult, să nu îl deranjez. Eu cred că iubesc Gorjul mai mult decât o fac alţii. Să vină şi să spună  care este problema, de ce îi deranjează poziţia mea. Până la urmă, acest Complex este condus de un sistem dualist. Suntem 4 în Directorat şi preşedintele are un singur vot şi doar rol de reprezentare. Spune ALDE că nu îşi asumă conducerea lui Sorin Boza. Eu am fost selectat pe OUG 109. Nu sunt numit politic. Am mandat pe 4 ani… Mai am două zile şi fac 2 ani la CEO şi un an şi zece luni de când sunt în fruntea companiei. Nu ştiu cu ce l-am deranjat pe Ion Iordache. Vreau să îmi păstrez celeritatea. Eu momentan nu am vorbit. Nu am avut nicio declaraţie, să comentez ceva legat de ce a spus Filip sau Iordache. O sa acumulez şi eu şi o să vorbesc”, a declarat Sorinel Boza, şeful CEO.

Sorin Boza este manager al Complexului Energetic Oltenia de doi ani, iar săptămânal au apărut zvonuri privind schimbarea sa din fiuncție. Acesta a fost selectat în baza Ordonanţei 109 privind guvernanţa corporativă şi a reuşit să scoată compania pe profit atât anul trecut, cât şi la jumătatea acestui an.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)