Aproape 1000 de autovehicule verificate de polițiștii gorjeni

Share dacă ți-a plăcut!

Polițiștii gorjeni au avut un real succes în cadrul acțiunii TRUCK&BUS, activitate finalizată cu aproape 1000 de mașini verificate în trafic. Nu la fel de fericiți au fost și șoferii, oamenii legii aplicându-le 190 de sancțiuni.
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și subunităților teritoriale de poliție au desfășurat acțiuni în care a fost vizată verificarea autoturismelor destinate transporturilor de mărfuri și de persoane. Trase pe dreapta au fost mașinile cu o masa totală mai mare de 3,5 tone și capacitatea mai mare de 8+1 locuri. Oamenii legii au verificat 900 de mașini și au aplicat 190 de sancțiuni contravenționale.
” Eficiența acțiunii a constat în faptul că, în perioada desfăşurării nu a fost înregistrat nici un accident rutier soldat cu victime omeneşti în care să fie implicaţi cu vinovăţie conducătorii autovehiculelor destinate transportului rutier public de marfă şi persoane, fiind atinse obiectivele propuse”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Activităţile de control au fost desfăşurate simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)