Aparatură performantă pe secția de ortopedie

Share dacă ți-a plăcut!

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu se poate lăuda cu o nouă achiziție. Aparatura a fost achiziționată datorită medicului Bogdan Niculescu, care prin intermediul unor prieteni ai săi a reușit să înnoiască secția de Ortopedie a spitalului.

Medicul Bogdan Niculescu și-a demonstrat interesul pentru pacienții săi, după ce a reușit cu ajutorul unor prieteni din mediul privat să achiziționeze pentru secția de ortopedie, aparatură de ultimă generație. Achiziția a fost posibilă datorită donațiilor, iar visul medicului a devenit astfel realitate. Secția de ortopedie se poate lăuda de ieri  că  în dotarea spitalului a intrat un microscop operator, folosit pentru afecțiunile coloanei vertebrale, dar și pentru chirurgie plastică reconstructivă.

”Achizitia acestui microscop operator a fost posibila prin donatiile unor prieteni din mediul privat care ne-au sustinut neconditionat in actiunile noastre ,carora doresc sa le multumesc in numele colectivului ortopedie si a Spitalului” , a anunțat Bogdan Niculescu pe o rețea de socializare.

Aparatura va fi folosită pentru tratarea herniilor de disc printr-un procedeu minim invaziv.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)