Anchetă la Şcoala din Roşia de Amaradia, pentru acuzaţii de hărţuire sexuală 

Share dacă ți-a plăcut!

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a început astăzi o anchetă la Şcoala din Roşia de Amaradia, pentru acuzaţii de hărţuire sexuală.

Vizat este secretarul şcolii, care au fi făcut avansuri mai multor femei. Una dintre acestea a și depus o plângere la poliţie, fiind deschis un dosar penal pentru hărţuire sexuală. Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia povestește că în comună s-a auzit de apucăturile neortodoxe ale secretarului de școală de mai mult timp. Folosindu-se de funcția pe care o deținea, acesta le făcea avansuri sexuale persoanelor de sex feminin de la şcolile arondate, în schimbul eliberării anumitor  documente pe care acestea le solicitau. Una dintre femeile care a și depus plângere la poliție a povestit că secretarul  i-ar fi propus să urce cu el la etajul clădirii acolo unde este arhiva Școlii din Roșia de Amaradia, după care acesta ar fi închis ușa, s-ar fi dezbrăcat și i-ar fi făcut propuneri indecente. Același lucru l-ar fi pățit și sora femeii care a depus plângere la poliție, dar și o altă femeie. Primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman speră că organele abilitate să ia măsuri cu secretarul Școlii din Roșia de Amaradia, acesta având altercații și cu alți cetățeni din comună.

Inspectoratul Școlar Județean Gorj s-a autosesizat în acest caz și a dispus efectuarea unui control la Liceul Tehnologic Roșia Jiu. Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al IȘJ Gorj.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)