Amenzi usturătoare pentru transport ilegal de lemne

Share dacă ți-a plăcut!

Acțiunea polițiștilor motreni, cu privire la combaterea și prevenirea transporturilor de material lemnos. O societate a fost sancționată cu 5000 de lei, după ce șoferul a fost depistat transportând lemne fără documente care să ateste proveniența.
Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru, au depistat în trafic, pe drumul județean 671 D Cătunele, un bărbat de 37 de ani, din comuna Florești, județul Mehedinți, care transporta 1 mc de cherestea. Șoferul era angajatul unei societăți comerciale din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, iar în momentul în care a fost oprit de polițiștii care i-au solicitat avizul de însoțire a materialului lemons, acesta a ridicat din umeri. Bărbatul nu dispunea de niciun document de proveniență sau transport a lemnului. Împotriva socității s-a luat măsura sancționării contravenționale cu o amendă în valoare de 5000 de lei. Cheresteaua a fost confiscată de către polițiștii motreni și predată unui pădurar din cadrul Ocolului Silvic Motru.
Bărbatul a fost depistat datortiă activității desfășurate în baza unui plan de acțiune privind prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul forestier.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)