Aldistul Eduard Lădaru, viitor candidat PMP la Primăria Târgu Jiu

Share dacă ți-a plăcut!

Consilierul local, Eduard Lădaru, a participat zilele trecute la o ședință a Partidului Mișcarea Populară. Deși nu a semnat nicio adeziune pentru a se înscrie în această formațiune politică, Lădaru s-a afișat public cu liderii PMP. Cel mai probabil, acesta așteptă acum să fie exclus din ALDE Gorj, pentru că, dacă ar demisiona și-ar pierde funcția de consilier local pe care a obținut-o în 2016.
Lădaru se află de mai mult timp în conflict cu conducerea ALDE Gorj, fapt care l-a determinat să participe acum la acțiunile politice ale PMP, chiar dacă nu este membru de partid. Susține că va avea sprijinul celor de la PMP în Consiliul Local Târgu-Jiu în ceea ce privește proiectele pentru cetățeni.

Consilierul local ALDE, Eduard Lădaru, a anunțat că ia în calcul o candidatură din partea Partidului Mișcarea Populară la alegerile locale din vară pentru Primăria Târgu-Jiu. În prezent Eduard Lădaru este membru ALDE, pentru a-și duce mandatul de consilier local până la capăt și a mărturisit că se va înscrie în PMP, înainte de alegerile locale. Lădaru a mai candidat și în trecut pentru funcția de primar al municipiului Târgu-Jiu, dar a obținut un procent mic. De data aceasta, însă susține că se bazează pe faptul că electoratul va taxa nerealizările primarului liberal, Marcel Romanescu.

Social-democrații urmează să anunțe și ei în zilele următoare candidatul pe care îl vor arunca în competiția electorală pentru Primăria Târgu-Jiu. Pentru că au tras de timp în stabilirea acestuia, Eduard Lădaru îi ironizează și spune că ar trebui să se grăbească pentru că altfel riscă să rateze alegerile.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)