Alcoolemii record la volan

Share dacă ți-a plăcut!

Polițiștii gorjeni au depistat ieri în trafic doi șoferi alcoolemii record. În urma testării cu apartul etilotest, rezultatele acestora au fost de peste 1,2 la mie.

Duminică, un șofer în vârstă de 42 de ani, din comuna Cătunele, conducea pe DC 108 Lupoaia, aflându-se sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost identificat în trafic de către polițiștii din Motru și testat cu aparatul etilotest. Rezultatul  a fost de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, însă a refuzat recoltarea acestora în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi refuz de prelevare de mostre biologice.

Tot duminică, polițiștii din Târgu Jiu au depistat pe drumurile publice un bărbat în vârstă de 37 de ani din comuna Bălești, în timp ce conducea pe drumul comunal 91 Rasova, cu o concentrație de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltare de probe în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei

Șoferul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Copyright Protect ! :)