Aglomeraţie la Serviciul Judeţean de Paşapoarte după data de 20 decembrie

Share dacă ți-a plăcut!

Angajaţii Serviciului Judeţean de Paşapoarte Gorj se aşteaptă o creştere a numărului de solicitări, după data de 20 decembire şi până în prima săptămână de după Anul Nou. Valentin Surupăceanu, şeful Serviciului de Paşapoarte Gorj, a declarat că an de an se înregistrează un număr mai mare de cereri la final de an şi la început de an, având în vedere că sunt mulţi gorjeni care pleacă la rude peste hotare sau în concediu sau sunt persoane care vin acasă de sărbători.

Valentin Surupăceanu a declarat că pot fi realizate şi programări online. Va exista un ghişeu pentru programările online şi unul pentru programări normale.

Şeful Serviciului de Paşapoarte Gorj a mai spus că sunt persoane, de regulă, cele din mediul rural sau mai în vârstă, care nu se descurcă să îşi facă o programare online.

Programările online sunt făcute de regulă de cei plecaţi în afara ţării, a mai spus Valentin Surupăceanu. Este vorba de gorjenii plecaţi din ţară şi care la sosirea în judeţ vor să câştige timp cu depunerea documentelor necesare pentru obţinerea unui paşaport.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)