Adrian Tudor, susținut de Florin Călinescu pentru Primăria Târgu Jiu

Share dacă ți-a plăcut!

După ce a demisionat săptămâna trecută din Partidul Social Democrat, actualul viceprimar, Adrian Tudor, a anunțat astăzi că va intra în bătălia pentru fotoliul Primăriei Municipiului Târgu Jiu din partea Partidului Verde.

Membră a Verzilor Europeni, organizația politică este condusă la nivel national de către Florin Călinescu, care a fost azi prezent la Târgu Jiu, alături de Silviu Dumitru, secretar general al partidului.  Adrian Tudor a declarat că se regăsește în valorile și principiile pe care se bazează organizația politică.

„Chiar dacă este un partid politic, eu personal îmi regăsesc aici ideile și principiile pentru care am luptat în ultimii 24 de ani. (…) Partidul Verde este singurul care vorbește de o democrație și la nivel economic, firmele mici trebuie susținute și trebuie să aibă drepturi egale cu marile corporații.  (…) Ne dorim o dezvoltare economică armonioasă cu mediul înconjurător. (…) Vreau să luptăm pentru dreptul la recall (…) și aleșii locali și naționali și funcționarii să fie schimbați foarte ușor de către popor dacă nu își îndeplinesc promisiunile pe care le-au făcut în campanie. ”

În cadrul aceleiași conferințe de presă, actualul viceprimar și-a anunțat candidatura pentru Primăria municipiului.

Sunt pregătit să candidez pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu, sunt proiecte la care lucrez de 4 ani, dacă voi avea încrederea colegilor din Partidul Verde, mă voi prezenta cu demnitate în fața cetățenilor din municipiul Târgu Jiu.”

Florin Călinescu a declarat că oferă libertate totală filialei județene în ceea ce privește organizarea partidului.

Copyright Protect ! :)