Adrian Tudor: Romanescu să își ceară scuze dacă vrea în PSD

Share dacă ți-a plăcut!

“Marcel Romanescu ar trebui să iasă public și să își ceară scuze față de PSD pentru jignirile pe care le-a adus”. Declarația îi aparține lui Adrian Tudor, președintele executiv al social-democraților de la organizația municipală, care susține că numai în aceste condiții primarul din Târgu- Jiu ar putea să își facă loc în partid. Viceprimarul afirmă, însă că organizația din care face parte nu îi va fi niciodată alături edilului liberal, în cazul în care acesta își va face loc în PSD.

Ieri, președintele social-democraților gorjeni, Mihai Weber nu a exclus posibilitatea ca liberalul Marcel Romanescu să candideze din partea PSD, pentru alegerile locale de anul viitor, în condițiile în care, sondajul de opinie demarat de formațiunea politică nu va stabili un candidat cu potențial electoral. Adrian Tudor, președintele PSD Târgu-Jiu îi transmite, însă lui Marcel Romanescu faptul că, cel puțin organizația municipală pe care o conduce, nu îi va fi alături edilului liberal, care a demonstrat că nu face față funcției dev primar pe care o deține. Mai mult, Tudor afirmă că Marcel Romanescu a pierdut deja încrederea cetățenilor în cei doi ani de zile, din cauza nerelizărilor de la Primăria Târgu-Jiu.

Marcel Romanescu exclude, însă acum, posibilitatea de a trece la PSD, deși în trecut ar fi purtat negocieri pe această temă cu fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. Romanescu își menține intenția de a candida tot din partea PNL și la alegerile din 2020, însă rămâne de văzut dacă se va întâmpla acest lucru, având în vedere faptul că surse din rândurile liberalilor susțin că excluderea acestuia este doar o chestiune de timp, după criticile pe care le-a adus Partidului Național Liberal.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)