Adrian Tudor a demisionat din PSD

Share dacă ți-a plăcut!

După 24 de ani de activitate în Partidul Social Democrat, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, a demisionat. În expunerea de motive, Tudor acuză încălcări repetate ale statutului partidului de către actuala conducere a organizației județene.

Adrian Tudor a adresat o scrisoare publică membrilor de partid. Printre acuzațiile de încălcare a statutului, acesta a menționat și „nesocotirea flagrantă a valorilor și principiilor social-democrației de către actuala conducere a organizației județene.” Mai mult, fostul președinte PSD Târgu Jiu susține că actuala conducere a eliminat sau marginalizat social-democrații respectați și a promovat în poziții de putere foști membri și lideri ai PDL Gorj.

Contactat telefonic, actualul viceprimar nu a dorit să comenteze mai multe în afara scrisorii sale.

 Adrian Tudor, fost membru PSD

În demisia sa, Adrian Tudor menționează că demisia de astăzi este „fără regrete” deoarece „PSD, cel puțin la Gorj, nu mai e PSD!”.

Scrisoarea cuprinde și o serie de mulțumiri colegilor de partid pentru implicarea de care au dat dovadă, desi, spune el, nu au fost susținuți. De asemenea, în continuare acesta declară că între PSD și PNL există un blat pe care nu își dorește să îl gireze cu numele său.

Organizația județeană a fost contactată pentru un punct de vedere, însă nu a răspuns la telefon. 

Copyright Protect ! :)