Acuze la adresa primarului

Share dacă ți-a plăcut!

Noi acuzații apar la adresa edilului târgujian, Marcel Romanescu. Consilierul Local, Eduard Lădaru, susține că elevii de 10 ai municipiului nu au primit suma de 10 000 de lei care le-a fost promisă, și asta doar din vina primarului. Romanescu a declarat că suma va fi virată copiilor în două tranșe, iar promisiunea va fi respectată.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Eduard Lădaru îl acuză pe primarul municipiului că  nu vrea să acorde suma de 10 000 de lei elevilor premiați în data de 27 iulie. Mai mult, consilierul local susține că Partidul Social Democrat a propus dublarea sumei inițiale de 5000 de lei, iar edilul ar încerca să ascundă acest lucru.

Răspunzând acuzațiilor, Marcel Romanescu spune că banii au fost virați către unitățile de învățământ conform bugetului inițial acordat, și anume 50 000 de lei. La o viitoare ședință se va face o nouă modificare și se vor aloca încă 50 000 de lei pentru a putea fi virată suma finală. Astfel, elevii vor primi banii în două tranșe.

Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu

Ședința va avea loc vineri sau luni, iar bugetul va fi aprobat în urma acesteia. Romanescu spune că nu este o problemă pentru Primăria Târgu Jiu alocarea a încă 50 000 de lei, cu toate că există un deficit de 10 milioane de lei. Acesta susține că pentru copiii merituoși se vor găsi tot timpul soluții.

Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu

În perioada următoare se anunță două rectificări bugetare, iar primăriei îi va fi repartizată o sumă de bani pentru achitarea investițiilor realizate la nivelul muncipiului Târgu Jiu, dar și pentru asigurarea sumelor necesare pentru persoanele cu handicap și însoțitorii acestora.

Copyright Protect ! :)