Acțiunea TISPOL-TRUKS&BUS finalizată cu amenzi colosale

Share dacă ți-a plăcut!

Peste 600 de autovehicule au fost verificate de polițiștii gorjeni. Oamenii legii au aplicat 150 de sancțiuni contravenționale,cuantumul amenzilor fiind de 51.000 de lei. Acțiunea TRUCK & BUS , a vizat verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri.
În perioada 13-19 mai, Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, desfățoară o acțiune la nivel național, pentru reducerea accidentelor rutiere, produse de nerespectarea normelor rutiere de către șoferii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și mărfuri. AU fost verificate autovehicule care au capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și pe cele destinate transporturilor de mărfuri, cu tonaj mai mare de 3, 5 tone. Peste 600 de autovehicule au fost verificate, aplicându-se peste 150 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice.

” Polițiștii rutieri din întreg județul au efectuat peste 600 de controale în trafic, pentru depistarea autovehiculelor de transport public de persoane și mărfuri, care nu respectă legislația în vigoare și luarea măsurilor legale”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj

Cuantumul sancțiunilor contravenționale se ridică la 51.000 de lei.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)