Accident produs de un bătrân băut la volan

Share dacă ți-a plăcut!

Un bărbat în vârstă de 73 de ani a produs un accident rutier pe raza județului Gorj. Din fericire, nu au existat victime.

Un apel 112 efectuat de către un participant la traffic a alertat poliția cu privire la un eveniment rutier produs pe raza comunei Runcu.

Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului și au constatat că un bărbat, de 73 de ani, din municipiul Târgu Jiu, nu a adptat viteza la condițiile de drum și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de podeț. Bărbatul se deplasa pe DC 131 Bâltișoara, din direcția Bâlta spre Runcu.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o  concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, un alt bărbat a fost depistat în trafic conducând sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul, în vârstă de 38 de ani a fost identificat de către polițiștii orașului Târgu Cărbunești cu o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată  sub influenţa alcoolului.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)