Accident cu victime la Ionești

Share dacă ți-a plăcut!

După weekend-ul negru în care au avut loc mai multe accidente, un alt eveniment rutier s-a petrecut pe raza comunei Ionești. Doi minori au fost răniți după ce mașina în care se aflau a lovit un cap de pod.

Noaptea trecută un apel 112 a alertat echipajele de intervenție cu privire la un accident rutier soldat cu victime la Ionești. La fața locului polițiștii au stabilit că șoferul unui autoturism înmatriculat în Spania a pierdut controlul volanului. Tânărul conducător auto, în vârstă de 20 de ani, conducea pe drumul județean din Ionești, când într-o curbă la stânga a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod din beton.

În urma impactului au fost răniți doi minori, în vârstă de 16, respectiv 14 ani, pasageri în autoturism.

Atât șoferul cât și pasagerii au domiciliul în comuna Grozești, județul Mehedinți.  .

Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Un alt accident s-a petrecut ieri și în stațiunea montană Rânca. Un cetățean german, în timp ce se deplasa cu spre zona turistică montană  Rânca, cu o motocicletă, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a rasturnat partea carosabilă. Tânărul în vârstă de 29 de ani a suferit ușoare escoriații, fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În ambele cauze a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Copyright Protect ! :)