A plecat la lemne și nu s-a mai întors

Share dacă ți-a plăcut!

Sfârșit tragic pentru un bărbat, care s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani, după ce un lemn a căzut dintr-o căruța și i-a curmat zilele. Acesta a suferit leziuni incompatibile cu viața, nemaiputând fi salvat.
Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Telești, și-a găsit sfârșitul la un transport de lemne. Materialul lemnos a fost încărcat într-o căruță, care era tractată de un tractor. Șoferul , în vârstă de 50 de ani, a încercat să evite drumul plin de denivelări, însă inevitabilul s-a produs în ciuda eforturilor acestuia. Un lemn a căzut din căruță și l-a lovit pe bărbatul aflat în apropiere. Din păcate, pentru ărbatul prins sub greutatea lemnului, nu s-a mai putut face nimic, deoarece leziunile suferite, au fost incompatibile cu viața, așadar medicilor nu le-a rămas decât să constate decesul. Lemnul era transportat conform prevederilor legale.
” Transportul materialului lemnos a fost efectuat în condițiile legii. În cauza s-a întocmit dosar pensal pentru ucidere din culpă”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj. Familia a fost distrusă de durere, la aflarea tragicei vești

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)