A lovit o mașină a cărui șofer era beat

Share dacă ți-a plăcut!

Oamenii legii au fost sesizați de către un părinte, în legătură cu faptul că fiul său ar fi fost implicat într-un accident rutier, care din fericire nu s-a soldat cu victime. Celălalt conducător auto implicat, se afla în stare de ebrietate.
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au primit un apel la numărul unic de urgență, prin care li se sesiza producerea unui eveniment rutier , care nu s-a soldat cu victime. Protagonistul întâmplării era chiar fiul apelantului, în vârstă de 20 de ani, din orașul Novaci, care în timp ce conducea pe strada Dumbrava, din localitate, ar fi lovit un autoturism, condus regulamentar de un localnic, în vârstă de 56 de ani.
” Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto a rezultat că bărbatul de 56 de ani avea o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.
Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)