A fugit de polițiști și s-a ales cu dosar penal

Share dacă ți-a plăcut!

Un bărbat a fugit de polițiști! În momentul în care aceștia i-au indicat să oprească, acesta a refuzat să se supună semnalelor, continuându-și drumul. Oamenii legii au pornit în goana după infractor, reușind să îl oprească în cele din urmă.
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari și Secției 5 Poliție Rurală Rovinari, au identificat un șofer pe raza drumului național 66 Bâlteni, care a refuzat să tragă pe dreapta, în momentul în care unul dintre oamenii legii a efectuat semnalul regulamentar de oprire. Polițiștii au plecat imediat pe urmele fugarului, reușind să îl oprească pe raza comunei Iași-Gorj. Bărbtul de 32 de ani, din comuna Bâlteni, care se afla la volanul autoturismului, era în stare de ebrietate, iar teama de un dosar penal l-a determinat să acționeze astfel. Șoferul refuzat testarea cu aparatul etilotest, în vederea stabilirii alcoolemiei. Oamenii legii l-au condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, însă s-au izbit de un nou refuz al bărbatului, care s-a sustras și de la această procedură.
Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, în vederea determinării alcoolemiei.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)