7 doljeni au fost prinși la furat din casele gorjenilor

Share dacă ți-a plăcut!

Comunele din Gorj au devenit atractive pentru hoții din alte județe. Mai multe persoane domiciliate în Craiova au intrat locuințele gorjenilor cu intenția de a fura tot ce găsesc de valoare.

Astfel, o bătrână de 76 de ani din comuna Stejari a anunțat poliția când a văzut că din casa acesteia ieșeau 3 persoane necunoscute. Femeia a verificat imediat șifonierul unde ținea banii și a constat că lipsește suma de 1600 de lei.

În aceeași zi, o altă bătrână în vârstă de 74 de ani, de această dată din comuna Licurici, i-a surprins pe cei trei în locuința sa, hoții nereușind să ducă la bun sfârșit fapta.

Alertați de cele sesizațe, polițiștii au identificat în trafic un autoturism în care se aflau 7 persoane, toate din Craiova, cu vârste cuprinse între 19 și 60 de ani, care corespundeau descrierilor făcute de femeile păgubite.

Toți cei 7 au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în arestul IPJ Gorj. Aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești cu propuneri legale, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat.

Copyright Protect ! :)