50 kg de cafea, confiscate de polițiști

Share dacă ți-a plăcut!

Un bărbat a fost depistat în trafic de polițiștii gorjeni, transportând cafea și produse derivate din cafea, fără acte de proveniență. Societatea comercială în cadrul căreia era angajat bărbatul, a fost sancționată contravențional, iar produsele au fost confiscate.
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu, au depistat pe drumul național 66, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care conducea o autoutilitară. Mașina era încărcată cu o cantitate impresionantă de cafea, iar în momentul în care polițiștii i-au solicitat șoferului să prezinte documentele care atestă proveniența celor 50 de kg de cafea și produse derivate din cafea, acesta a ridicat mirat din umeri, deoarece nu deține niciun act care să dovedească de unde provin produsele. Întreaga cantitate de cafea a fost confiscată de către oamenii legii .
Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu o amendă în valoare de 2000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale cu privire la protejarea populației împotriva unor activități de comerț ilicite.

Copyright Protect ! :)