100 de delegați de la Gorj, la lansarea candidaților Pro România

Share dacă ți-a plăcut!

Pro România Gorj va trimite 100 de delegaţi la Bucureşti la festivitatea de lansare a candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare. Evenimentul va avea loc pe 14 mai, la manifestări  urmând să participe în total peste 4000 de delegați din toată țara.

Filiala Gorj a ProRomânia va trimite peste o sută de delegaţi la festivitatea de lansare a candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare. Evenimentul va avea loc la Bucureşti pe 14 mai. Înainte de festivitatea de lansare a candidaţilor este programată o întâlnire cu şeful de campanie al Pro România.

La Romexpo, unde vor fi lansaţi candidaţii partiduui condus de Victor Ponta, vor fi peste 4.000 de persoane, după cum a mai spus parlamentarul Pro România.

Până acum au fost realizate mai multe sondaje la nivel naţional pentru a se observa cum se situează atât partidul, cât și candidații pentru alegerile europarlamentare. Nu toate sunt, însă relevante, precizează reprezentanții formațiunii politice, având în vedere faptul că unii lideri ai partidului se bucură de o notorietate mai mare decât Pro România.  Victor Ponta a înregistrat în Gorj la capitolul încredere un procent de peste 30%, în timp ce partidul are 12%. Acest lucru se datorează faptului că mulţi cetăţeni nu ştiu că Victor Ponta nu mai este la PSD şi că a trecut la Pro România.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)