Viceprimarul Adrian Tudor explică de ce nu a fost prezent la festivitatea de deschidere a Sălii Sporturilor din Târgu Jiu

Share dacă ți-a plăcut!

Viceprimarul din Târgu Jiu, Adrian Tudor, susţine că nu a putut să fie prezent la festivitatea de inaugurare a Sălii Sporturilor, întrucât a fost implicat în alte activităţi. Potrivit vicelui, acesta a participat la Ziua Poliţiei  Române, unde a fost invitat şi unde a fost prezent şi în calitate de co-organizator.

Pe de altă parte Adrian Tudor este de părere că autorităţile trebuie să ia aminte la cele întâmplate şi să fie mai atente pe viitor cui transmit invitaţiile. De asemenea, vicele din Târgu Jiu mai susţine că trebuie să se renunţe la orgoliile politice când vine vorba de interese comune.

Adrian Tudor este dezamăgit că la Târgu Jiu nu au fost prezenţi nici reprezentanţi ai Guvernului sau din partea ministerelor de resort. Viceprimarul nu ştie de ce social-democraţii nu au fost prezenţi la tăierea panglicii, deşi era loc pentru toată lumea în sală.

La nivel local a fost vehiculat faptul că liderii politici din PSD Gorj ar fi fost avertizaţi să nu participe la evenimentul la care era prezent şi fostul premier Victor Ponta, ex-preşedinte al PSD.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)