Vâlceanu vrea referendum pentru dizolvarea Consiliului Local Motru

0
758

Liderul liberalilor gorjeni Dan Vâlceanu a declarat că va începe demersurile pentru un referendum în care locuitorii să se pronunțe asupra dizolvării Consiliului Local Motru. Vâlceanu anunță această măsură în urma  numeroaselor blocaje din cauza neînțelegerilor dintre primarul PNL Gigel Jianu, viceprimarul social-democrat, Cosmin Morega și majoritatea PSD din consiliul local.

Ultima şedinţă a Consiliului Local din Motru nu a mai avut loc, întrucât consilierii locali ai PSD, în frunte cu viceprimarul Cosmin Morega, nu s-au prezentat. Vâlceanu consideră inacceptabil un astfel de comportament, care nu are legutură cu ce au votat alegătorii din Motru.

Deputatul Vâlceanu susţine că la şedinţa respectivă erau pe ordinea de zi numai proiecte care vizau investiţii în municipiul Motru. Parlamentarul a precizat că va iniţia discuţii cu liderii PSD şi PSRo pentru deblocarea situaţiei de la Motru.

Vâlceanu spune că nu este primul demers de acest fel pe care îl face, iar din această cauză a decis că este nevoie de referendum pentru dizolvarea Consiliului Local din Motru.